PREGUNTAS FRECUENTES


QUI SOM SERVERAM, S.L.?

SERVERAM SL som una empresa de la indústria alimentària dedicada a la fabricació i comercialització de productes per a la nutrició animal. Format amb un equip humà dedicat a la nutrició més avançada, sent especialistes en  deslletament i post deslletament precoç avançat de nutrició intel·ligent.

QUIN ÉS EL NOSTRE PROTOCOL D’ACTUACIÓ?

Els productes que SERVERAM SL subministra als seus clients han estat produïts d'acord al protocol Holandès GMP+ , això equival a seguretat alimentària garantida.

QUIN ÉS EL NOSTRE PLA DE QUALITAT?

Consta de dues parts ben diferenciades. Una part és la que garanteix la seguretat alimentària i l'altra part garanteix el compliment de les especificacions del producte. Hi ha per tant un doble control: d'una banda seguretat alimentària, i d'un altre, compliment d'especificacions.

QUIN ÉS EL NOSTRE COMPROMÍS?

Productes que compleixin els requisits de seguretat i qualitat acordats amb els nostres clients, els requisits de qualitat propis, i que respectin en tot moment el marc legal vigent.

Per totes aquestes raons volem proporcionar productes en perfectes condicions, així com ser extremadament rigorosos i exigents en l'adequació de les característiques dels nostres productes i instal·lacions a la normativa legal que ens sigui d'aplicació.

QUÈ ÉS RALTEC?

RALTEC són els nostres productes, els productes de SERVERAM SL, les sigles de RALTEC signifiquen Ràpida Alimentació Tècnica. La nostra tenacitat ens ha portat a dominis molt avançats de Nutrició en tota la problemàtica del deslletament i per això desenvolupem contínuament nous conceptes d'alimentació animal que anomenem "NUTRICIÓ INTEL·LIGENT".

ON COMPRAR ELS NOSTRES PRODUCTES?

Des de SERVERAM SL servim a tot el món els nostres productes RALTEC, tenim una experiència en Exportació garantida per més de 20 anys de pràctica. Els nostres productes els podrà adquirir, o rebre qualsevol informació relacionada, posant-se en contacte directament amb els nostres tècnics des de l’apartat de contacte.

QUINS RESULTATS OBTINDRÀ?

Volem que tots els nostres productes satisfacin als consumidors finals, a més de complir els requisits de seguretat i qualitat acordats amb els nostres clients, com ja hem comentat. Estant sempre oberts a possibles millores i a les noves tecnologies per millorar les prestacions i els resultats finals.

Ens ocupem amb el nostre departament de I+D de valorar els seus programes d’alimentació, un cop analitzat i valorat li presentem un nou programa personalitat d’alimentació que s’ajusti millor i sigui més eficient per les seves necessitats.

PER QUÈ CONFIAR EN NOSALTRES?

Primer de tot per la nostra política de treball, per el nostre protocol d’actuació, per el nostre compromís de seguretat i qualitat, per els resultats tangibles gràcies als nostres productes RALTEC, per el tracte amb el client personalitzat, i el més important, perquè a SERVERAM SL som ESPECIALISTES EN NUTRICIÓ ANIMAL i els seus problemes alimentaris son els nostres reptes.


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra Política de Cookies.